Лайм

Володимир Остапчук розповів про плани на поповнення в його новій родині

Ведучий мріє про дітей від другої дружини Христини Горняк

Після скандального розлучення з першою дружиною Володимир Остапчук в суді домагається права бачитися зі своїми дітьми, але фанатів ведучого хвилює, чи готовий він розширювати нову сім'ю з нотаріусом Христиною Горняк. В Instagram-історіях Остапчук відповів на питання про особисте життя.

"Хочемо з Христиною народити маленьких Остапчуків. Христина буде чудовою мамою, я впевнений", - написав шоумен.

Фото: instagram.com/kristygor/

При цьому він все ще не може приводити в свій новий дім дочку Емілію та сина Евана.

"Зараз колишня дружина проти того, щоб встановити нам спільно нормальний графік виховання дітей. На контакт не йде, трубку не бере тижнями. Я знаю, що діти поїхали до її батьків в Умань тиждень тому. Де вони зараз, мені ніхто не відповідає, - поскаржився Володимир. - Я проти насильницького забирання дітей. Це для них велика травма. Зараз чекаю рішення органів опіки, які повинні винести обов'язкове для виконання рішення про графік: скільки днів, з ким і як наші малюки. Я розумію, що жінка ображена, так поводиться, але це вже сюр. Діти до чого? Тим більше три рази на тиждень бачитися в садку і школі - це просто кошмар".

Дружина Остапчука Христина Горняк тим часом в Insta gram розповіла, що вони з чоловіком мріють про будинок.

"Хочемо будинок, будиночок, наше гніздечко. Мої думки коливаються від квартири до будинку постійно, а ось Вова вирішив, що точно хоче, щоб ми жили в будинку. І, звичайно, я частково з ним дуже згодна, адже це чистий кайф. Вранці випити свою склянку водички на галявині, запросити друзів на шашлики, ну або пережити черговий локдаун не в 4 стінах квартири, а на повітрі за містом", - поділилася планами 33-річна нотаріус.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil