Лайм

Максим Галкін показав, як вони з дітьми привітали Аллу Пугачову з 72-річчям

Співачка з самого ранку приймає привітання

15 квітня свій день народження відзначає Алла Пугачова - співачці виповнюється 72 роки. Одними з перших примадонну привітали найближчі люди, 44-річний чоловік Максим Галкін та їх 7-річні діти Ліза та Гаррі.

Чоловік зірки підготував для іменинниці святковий торт зі свічками та квіти, а діти - листівки, зроблені своїми руками та вірші. Як проходило привітання Галкін показав у своєму Instagram. "З днем народження, кохана", - підписав ролик шоумен.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

На кадрах ролика видно, як Пугачова заходить до вітальні, де її чекають подарунки. Співачка задуває свічки, загадує бажання, а після вимовляє його вголос: "Щоб ви довго жили та щасливо. Бажаю благополуччя під мирним небом. Головне бажання - щоб запанував мир на землі".

Шанувальники артистки приєдналися до привітань та побажали довгих років життя. Фоловери також не перестають захоплюватися артистичністю дітей зіркової пари: "Ліза звичайно артистка. З виразом так читала. Хороші дітки", "Чудові Ліза та Гаррі ... ще раз розумію, що дітей можна народжувати у будь-якому віці, якщо це можливо".

  • Дивіться також на theLime, як дочка Алли Пугачової переспівала хіт мами "Миллион алых роз". Ліза може піти по стопах батьків, оскільки таланту їй явно не позичати.
  • Раніше Максим Галкін зняв на відео розмову зі своєю дочкою, а ролик виклав в Instagram. На кадрах відео гуморист цікавиться у Лізи, яких вона знає художників. Відповідь дівчинки дуже здивувала зіркового батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним