Лайм

Інстаграм-модель зве себе двійником Кім Кардашьян, але люди радять не поспішати і для початку схуднути

Дівчина намагається не відставати від свого кумира

Блогерша з США Семмі Крігер є відданою прихильницею Кім Кардашьян. Дівчина вважає, що схожа на світську левицю, і ретельно копіює її образи та розкішне життя.

На своїй сторінці в Instagram модель хвалиться брендовими речами від іменитих дизайнерів, дорогими сумками, лакшері-відпочинком і, звичайно ж, своєю п'ятою точкою. Форми Семмі набагато більше, ніж у її кумира, через це дівчина отримує багато хейту у соцмережі.

Семмі Крігер Фото: instagram.com/sammyy02k

Семмі Крігер Фото: instagram.com/sammyy02k

Багато хто не визнають її схожість зі знаменитістю і пишуть, що для початку їй потрібно схуднути. При цьому Крюгер зайва вага зовсім не турбує, адже саме завдяки їй вона заробляє гроші в Інстаграм, на який сьогодні підписано понад три мільйони осіб.

Семмі Крігер Фото: instagram.com/sammyy02k

Семмі Крігер Фото: instagram.com/sammyy02k

Семмі Крігер Фото: instagram.com/sammyy02k

Кім Кардашьян Фото: instagram.com/kimkardashian

  • А ось британська модель по імені Чарлі має неймовірну схожість з Кім Кардашьян. Дівчина так схожа на свого знаменитого двійника, що їх плутають на вулицях навіть найвідданіші фанати.
  • Раніше ми писали, що Instagram-паблік Same de la Same колекціонує двійників відомих людей з усього світу. Ми вибрали кілька найкращих фотографій для порівняння. Цікаво, чи зможете ви на цих знімках знайти "оригінал"?

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі