Лайм

Джон Траволта розповів про танець з принцесою Діаною, який досі не може забути

Деякі моменти залишаються в пам'яті назавжди

Джон Траволта не тільки чудовий актор, але й прекрасний танцюрист. Одного разу його попросили зайняти танцем принцесу Діану, і цей вечір він не може й забути досі.

Про це він розповів в інтерв'ю Esquire Mexico, згадавши заповітну зустріч у всіх подробицях. Це сталося у 1985 році на офіційному прийомі в Білому домі, який влаштували тодішній президент США Рональд Рейган та його дружина Ненсі. У числі запрошених гостей був молодий актор та принцеса Уельська з чоловіком принцом Чарльзом.

Джон Траволта та принцеса Діана у Білому домі Фото: Getty Images

"Я не думав, що мене попросять танцювати з нею, - згадує Траволта. - Мені випала велика честь зробити це. І я подумав: "На це повинна бути причина, і мені краще викластися на всі сто". Це означало, що я повинен був добре вести її в танці і зробити все, щоб нам було весело".

І якщо у своїх танцювальних здібностях актор не сумнівався, і йому було нескладно зробити кілька па, то ось правильно привітатися та запросити на танець королівську особу - було для нього складним завданням.

"Уявіть цю сцену. Ми в Білому домі. Північ. Все схоже на сон. Я підходжу до неї, торкаюся її ліктя, запрошую на танець. Вона обертається і обдаровує мене чарівною, але дещо сумною усмішкою. І ось ми танцюємо разом, як у справжній казці", - поділився актор.

Траволта каже, що він навіть припустити не міг, що коли-небудь йому випаде честь потанцювати з принцесою Діаною. І хоча з того вечора минуло вже чимало років, актор досі згадує цей особливий епізод свого життя, який він називає "чарівним".

Фото: instagram.com/johntravolta

  • Велосипед принцеси Діани, на якому вона каталася ще до заміжжя з принцом Чарльзом, продадуть на аукціоні. Він був символом її юнацької свободи, а потім обмежень, з якими Леді Ді зіткнулася, ставши членом королівської сім'ї.
  • Раніше королівська сім'я показала милі листівки, які діти принца Вільяма та Кейт Міддлтон зробили в пам'ять про принцесу Діану. Доробки семирічного Джорджа, п'ятирічної Шарлотта та дворічного Луї опублікували з нагоди Дня матері у Великобританії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською  

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року