Лайм

Виробник Тамагочі оновив популярну іграшку 90-х: як змінився віртуальний улюбленець

Тамагочі оснастили камерою та новими функціями

Популярна іграшка 90-х Тамагочі повертається з новими функціями, пише CNN. Компанія Bandai запустила Tamagotchi Pix і розповіла, як змінився віртуальний улюбленець у 2021 році.

Фото: CNN

Форма яйця і три кнопки Тамагочі залишилися незмінними. Він як і раніше буде проходити різні стадії життя, вимагати уваги, їжі і розваг, вибір яких розширили доставкою їжі, спільним малюванням та приготуванням ласощів. Замість піксельного чорно-білого екрану Tamagotchi Pix став повнокольоровим. Іграшку оснастили вбудованою камерою, яка дозволить робити селфі з віртуальним вихованцем.

Також в Тамагочі з'явився режим "побачення": за допомогою коду "Tama" іграшки можна підключити одна до одної, познайомивши різних вихованців між собою. Як і в оригінальній версії, для підключення до пристрою не потрібен Wi-Fi.

Tamagotchi Pix надійде в продаж у липні і буде коштувати 60 доларів. За 25 років існування компанія Bandai продала більше 82 мільйонів тамагочі по всьому світу. Бренд вперше з'явився в Японії у 1996 році.

  • Чоловік замовив доставку яблук, але замість фруктів отримав новенький айфон. Британець виявився переможцем акції, про яку не підозрював.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували