Лайм

Меня это не обидело: Ольга Сумская ответила на упреки старшей сестры и дала ей совет

Актрис

У новому інтерв'ю програмі "Зікровій шлях" актриса Наталя Сумська розповіла, що майже не спілкується з сестрою Ольгою. Артистка зауважила, що та показує в соціальних мережах кожен свій крок, а їй чужий такий стиль життя.

Фото: instagram.com/olgasumska/

Ольга Сумська в коментарі kp.ua заявила, що не образилася на критику, хоча у неї є для цього "більш вагомі приводи".

"Мене це не зовсім образило. До цього потрібно ставитися з гумором. Ми дуже різні за характером. Наталія більш закрита, у неї своє життя, свій простір. Вона ніколи не висвітлює ніяких подій, а я більш активна і комунікабельна. У мене велика кількість підписників, з якими я спілкуюся як в Інстаграмі, так і у Фейсбуці. Я їх дуже ціную, це такий мій стиль спілкування, - сказала Сумська. - Я б порадила Наталії В'ячеславівні бути в цьому плані більш сучасною і не боятися. В наш час ми не можемо стояти осторонь і не реєструватися в Фейсбуці або в Інстаграмі. Є люди, які не переймаються з цього приводу, у них своє життя. Я йду в ногу з часом. Тому я абсолютно нормально реагую на критику з її боку".

Фото: Facebook / Наталія Сумська

22 квітня Наталії Сумські вйиповнилося 65 років, і Ольга привітала її з днем народження у Facebook. Актриса говорить, що та не відповіла на її повідомлення.

"У неї там більше трьох тисяч лайків і коментарів. Але вона жодного разу на них не відповідала. До речі, мене вона ніколи не вітала у Фейсбуці. Ось тут можна образитися, але я не ображаюся. Як то кажуть, воно попустить. Це не привід для образи. Я вас запевняю, є інші, більш вагомі приводи", - сказала вона.

Сумська додала, що не може відмовитися від соцмереж, оскільки там рекламує свої спектаклі і тури.

"Наталя працює в Національному драматичному театрі ім. Франка, і їй легше, адже вона на зарплаті. А ми, артисти вільного польоту, дуже залежні. Через локдаун всі вистави скасовані. Я працюю в антрепризах, це мій хліб. Вибачте, я повинна рекламувати для того, щоб люди дізналися про моїх вистави. Я не перестану бути активною, а буду ще більш активною, але в міру. Є фейсбуківці та інстаграмникі, які роблять кілька постів в день. А я не з цієї категорії, повірте. Я помірно розміщую інформацію. Мене не можна запідозрити в тому, що я настільки залежна від соцмереж", - сказала вона.

Теми політичних розбіжностей з родичкою Ольга не торкнулася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ