Лайм

Арнольд Шварценеггер дав пораду Кейтлін Дженнер, яка вирішила стати губернатором Каліфорнії

Актор порадив подрузі готуватися до атак преси

Зірка реаліті-шоу Кейтлін Дженнер, у минулому відома як спортсмен-легкоатлет Брюс Дженнер, балотується на пост губернатора Каліфорнії. Арнольд Шварценеггер, який займав цю посаду з 2003 по 2011 рік, дав 71-річній знаменитості цінну пораду.

Фото: instagram.com/caitlynjenner/

"Не має значення, Кейтлін це, або хтось іще. Потрібно мати чітке уявлення про те, куди ви хочете піти, які зміни ви хочете внести і чому ви підходите для ролі губернатора. У цьому потрібно переконати людей, - сказав 73-річний актор у шоу Джиммі Кіммела. - Все інше - нісенітниці, тому що преса буде атакувати вас, незалежно від того, хто ви. Вони нападали на мене, але потім я переміг".

Зараз крісло губернатора штату займає демократ Гевін Ньюсом, але Шварценеггер підкреслив, що його робота влаштовує не всіх.

"У кожного є шанс, тому що люди незадоволені тим, що відбувається тут, в Каліфорнії, - сказав він. - Майже кожен, хто думає балотуватися, дзвонив мені [за порадою]. Ми дуже хороші друзі з Кейтлін. Я дуже поважаю її, але я також дружу з губернатором Ньюсомом, і я в гарних стосунках з усіма людьми, які зв'язалися зі мною і просили у мене поради".

Політичні амбіції зірки-трансгендера в мережі зустріли без ентузіазму, і власна сім'я Дженнер також виступила проти. Сім'я Кардаш'ян, як повідомляється, не проводитиме кампанію за Дженнер, а синів від перших двох шлюбів збентежили її плани.

Брюс Дженнер в 1996 році Фото: Wikipedia

Кейтлін Дженнер зробила камніг-аут як трансгендер у 2015 році. До цього вона була відома як Брюс Дженнер, зробила успішну кар'єру в легкій атлетиці, отримавши золоту медаль на Олімпійських іграх 1976 року. У шлюбі з Кріс Кардаш'ян у них народилися дві дочки - Кендалл і Кайлі Дженнер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня