Лайм

Netflix показав тізер літніх кінопрем'єр: що будемо дивитися вже найближчим часом

Сервіс готує до виходу 13 проектів

Стрімінговий сервіс Netflix випустив тизер з кіноновинками, прем'єра яких очікується вже цього літа. Всього в найближчі пару місяці на платформі вийде 13 різних проектів, серед яких повнометражні та анімаційні фільми.

Літо на Netflix відкриє реліз фільму "Карнавал" (2 червня). У тому ж місяці вийдуть науково-фантастичний трилер "Несплячі" (9 червня), мультфільм "Дракон бажань", драма "Скейтерша" (11 червня), картини "Джагаме Тхандірам", "Батьківство" (18 червня) та "На папері все виглядає добре "(23 червня).

Закриють червнь прем'єра екшн-трилера "Крижана дорога" з Ліамом Нісоном у головній ролі, а також комедії "Америка: Кінофільм" з Ченнінгом Татумом.

До числа довгоочікуваних липневих кіноновинок Netflix також увійшли комедійний бойовик "Останній найманець" з Жан-Клодом Ван Даммом і романтична комедія "Від любові не втечеш". У серпні на платформі вийдуть картини "Малятко" та "Це все він".

  • Тим часом до мережі витекли перші кадри зі зйомок "Дому дракона" - приквела "Гри престолів" про сім'ю Таргарієнів. Прем'єра серіалу очікується в 2022 році.
  • У ситкома "Як я зустрів вашу маму" з'явиться сіквел - над назвою серіалу довго думати не довелося. Головну роль в серіалі зіграє Хілларі Дафф.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською  

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року