Лайм

Туристи на Балі обдурили охорону супермаркету намальованою маскою, і тепер їм загрожує депортація

Після невдалого жарту у YouTube-блогерів забрали паспорти

Пара туристів на Балі вирішила зняти жартівливе відео з намальованою захисною маскою. Поліція гумор не оцінила, і тепер їм загрожує депортація, пише CNN.

На відео, яке стало вірусним у мережі, YouTube-блогер Лея Се намагається увійти до супермаркету без маски, але її не пропускають. Після цього дівчина малює на обличчі блакитну маску і без проблем заходить у приміщення, поки її друг Джош Лінь знімає "репортаж".

В Індонезії строго контролюють носіння масок у громадських місцях: поліції дозволено накладати штрафи за перше порушення і депортувати іноземців за друге. Хоча невдалий жарт туристів був їхньою першою помилкою, він привернув до себе стільки уваги, що влада Балі вилучили їхні паспорти. Тепер імміграційній служби мають прийтяти рішення про депортацію.

Після скандалу блогери видалили відео і вибачилися за жарт. "Це відео знімали зовсім не для того, щоб проявити зневагу або закликати людей не носити маски. Я знімав його, щоб розважити людей, бо я створюють контент, і моя робота - розважати людей. Ми обіцяємо більше цього не робити", - сказав Джош Лінь.

Тим часом усього за тиждень поліція Балі оформила 8864 штрафів за недотримання маскового режиму. Острів користується великою популярністю у іноземних туристів, багато з яких перечікують там пандемію.

  • Італійського "Робінзона Крузо" виселяють після 30 років життя на мальовничому безлюдному острові. Не допомогла навіть петиція з 70 тисячами підписів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого