Лайм

Наталя Могилевська поділилася рецептом сирної паски - для любителів правильного харчування

Як приготувати смачну пишну випічку без додавання цукру

Наталя Могилевська поділилася рецептом сирної паски, яка порадує тих, хто дотримується правильного харчування. Випічка не містить цукру, тому її сміливо можуть їсти ті, хто стежить за своєю фігурою.

"Обіцяний рецепт корисної, пасхальної, сирної паски. Святкуйте та худніть, мої красиві!", - написала артистка у своєму Instagram, супроводивши публікацію яскравими знімками зі святковою випічкою в руках.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Для приготування сирної паски за рецептом Наталі Могилевської вам знадобляться такі інгредієнти: сироп агави (або інший натуральний підсолоджувач) - 130 г, сир (жирний) - 1 кг 250 г, яйця (великі) - 10 шт., жирні вершки - 80 г, родзинки та цукати - по 4 стіл. ложки, манка - 140 г.

Як приготувати дієтичну паску:

Сир обов'язково протріть через сито або пробийте блендером. Додайте підсолоджувач, вершки та просіяне манку, перемішайте.

Жовтки яєць збийте і додайте до них сирну масу. Збийте білки у густу піну, та обережно з'єднайте з сирною масою. Акуратно все вимішайте лопаткою, щоб сирна паска придбала повітряні бульбашки. Додайте цукати, родзинки та перемішайте.

Викладіть паску у форму змащені вершковим маслом. Форма повинна бути заповнена приблизно на ¾ об'єму. Готувати паску з сиру 40-45 хвилин в добре прогрітій духовці при 180 градусах. Для стаканчиків - час випічки менше, але все залежить від їх розміру. Паперові стаканчики легко перевірити натисканням по боках, маса повинна стати набагато щільніше, ніж до випікання. Якщо верх почне золотитися завчасно, накрийте паску фольгою або звичайним білим папером.

Гарячу печену паску не можна виймати з форми до повного охолодження! Вона повинна постояти у формі як мінімум годину-півтори.

Основа верхньої прикраси - шар з агар-агару, який можна прикрасити горішками та різаними цукатами.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

  • Раніше актриса Ольга Сумська поділилася простим рецептом бездріжджової паски. За словами артистки, за смаком вона трохи нагадує кекс, але при цьому вона м'яка, пишна та виглядає дуже святково.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil