Лайм

Наомі Кемпбелл стала мамою у 50: як сьогодні виглядає ікона світу моди

Супермодель продовжує виходити на подіум та займається благодійністю

18 травня стало відомо, що британська супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала мамою. Цією новиною вона поділилася з підписниками в Instagram, але ніяких подробиць, крім статі дитини, не розкрила. theLime вирішив згадати, чим модель займається сьогодні, і як вона виглядає у свої 50.

Новиною про народження дочки Кемпбелл здивувала шанувальників, адже цього тижня супермоделі виповниться 51 рік. Подейкують, знаменитість скористалася передовими медичними технологіями - ЕКО та послугами сурогатної матері.

Фото: instagram.com/naomi

"Я весь час думаю про те, щоб мати дітей. Але тепер, коли наука влаштована так, я думаю, що зможу зробити це, коли захочу", - зазначила Кемпбелл в інтерв'ю журналу ES Magazine в 2017 році.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

Також шанувальників здивував той факт, що у темношкірої моделі народилася світла дитина. Тому друге питання, яке, безперечно, цікавить всіх - хто є батьком дівчинки, от тільки останнім часом Наомі Кемпбелл не афішує своє особисте життя.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

З 2008 до 2013 року Наомі була в стосунках з російським бізнесменом Владиславом Дороніним. У 2018 році з'являлася інформація, що у неї роман з англійським МС, репером Джозефом Аденугой, який більш відомий як Скепта. У 2019 році вона зустрічалася з британським співаком, автором пісень і композитором, одним з п'яти учасників англо-ірландської групи One Direction Ліамом Пейном, який молодший за неї на 23 роки. А протягом останнього року Наомі не розповідала про особисте.

Фото: instagram.com/naomi

Незважаючи на вік, супермодель продовжує виходити на подіум, співпрацювати зі світовими брендами і зніматися для глянцевих видань. Так, у квітні 2021 року вона виблискувала на показі Michael Kors, який відбувся на вулицях Нью-Йорка. Цей факт також підтверджує, що, швидше за все, супермодель скористалася послугами сурогатної матері, так як її виточена фігура на фото з цієї події не схожа на фігуру вагітної жінки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

Також вона активно веде свої соцмережі. Навесні 2020 року, на тлі пандемії COVID-19, Кемпбелл почала знімати власний веб-серіал на YouTube під назвою "Без фільтра з Наомі", в якому вона веде бесіди з різними гостями.

Фото: instagram.com/naomi

Супермодель також займається благодійністю. Ще в 2005 році вона заснувала благодійну організацію Fashion for relief. Цей фонд збирає кошти на боротьбу із загальносвітовими проблемами і допомагає людям у всьому світі.

Фото: instagram.com/naomi

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита