Лайм

Лікарі знайшли у дівчини алергію на роботу, і метод її лікування викликає гострий напад заздрощів

Медики не могли поставити правильний діагноз кілька місяців, весь цей час дівчина продовжувала працювати

Алергія на роботу перестала бути жартом, і мешканка Лондона на ім'я Кейтлін Тейлор готова підтвердити це своєю історією. Кілька місяців поспіль лікарі не могли встановити причину її поганого самопочуття та лякаючих висипань на шкірі, як виявилося, для повного одужання варто було просто забути про роботу та вирушити в подорож світом.

Як пише Metro, в Лондон Кейтлін перебралася з метою побудувати кар'єру в банківській сфері. Вона сподівалася кардинально змінити своє життя, але навіть не підозрювала, що змінить його настільки.

Фото: SWNS

Перший час, незважаючи на важкий графік роботи, справи Кейтлін йшли добре. Вона всіляко намагалася проявити себе і не шкодувала для цього ні часу, ні сил. Але через деякий час дівчина помітила, що стала втомлюватися швидше, а головні болі та запаморочення стали проявлятися частіше ніж будь-коли. Більш того, вона помітила дивні висипання по всьому тілу.

"Я почала прокидатися з почервоніння по всьому тілу - у мене був такий вигляд, ніби я обпеклася. Потім почало опухати обличчя", - розповіла вона.

Лікарі провели безліч аналізів і деякий час навіть підозрювали, що причиною проблем Кейтлін може бути онкологія. Весь цей час дівчина продовжувала працювати. "Я працювала з 7:00 до 22:00-23:00, при цьому витрачала на дорогу півтори години вранці та ввечері, - згадала вона. - За весь рік, поки я мучилася від хвороби, я взяла лише одну відпустку на два тижні".

Фото: SWNS

Одного разу, будучи на роботі, Кейтлін буквально почала задихатися. Тоді дівчина вирішила зайнятися лікуванням всерйоз і взяла лікарняний. Дослідження так само не давали відповідей і тоді дівчина звернулася до приватної клініки. Вивчивши спосіб життя пацієнтки, медики припустили, що алергічна реакція може бути реакцією на стрес. Тоді Кейтлін запропонували два варіанти: взяти тривалу відпустку і переглянути свій графік роботи або ж до кінця життя приймати медикаменти.

Фото: SWNS

Вибір був очевидним. Дівчина кинула роботу, яка приносила їй 55 тисяч фунтів стерлінгів на рік, і витратила всі свої заощадження на навколосвітню подорож. Кейтлін провела в дорозі рік: вона побувала на курорті в Іспанії, пожила на Балі і в Новій Зеландії, уздовж і поперек вивчила Швецію.

Кейтлін так захопилася подорожами, що й не помітила, як її хвороба відступила. Ще через півтора року вона повернулася додому з декількома фунтами в кишені та боргами, але не шкодує сьогодні ні про що. "Я вступила до університету і знайшла роботу, яка, як мені здавалося, була необхідна. У підсумку я мало не розплатилася за це своїм майбутнім, - зазначила вона. - Гроші не варті такої відданості".

  • Читайте також на theLime, як новорічний поцілунок обернувся для дівчини невиліковною хворобою шкіри. Вона була в розпачі, але зуміла повернути своє життя у позитивне русло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil