Лайм

Організатори "Євробачення-2021" анонсували продовження конкурсу онлайн

Прямі ефіри пройдуть 28 та 29 травня

У Роттердамі вже напевно розібрали сцену "Євробачення-2021" та всі декорації, а організатори раптом анонсували продовження конкурсу онлайн - глядачі побачать дистанційні виступи конкурсантів, підготовлені заздалегідь на випадок карантинних обмежень.

28 травня, починаючи з 22:00 за Києвом, на офіційному каналі конкурсу в YouTube покажуть номери півфіналістів, 29 травня - виступи фіналістів. Обидва шоу пройдуть у прямому ефірі, а їх ведучою стане фінська співачка Кріста Зігфрідс.

Як зазначили організатори, таким чином вони хочуть відзначити працю учасників кожної країни для створення "резервних записів".

  • 23 травня у фіналі "Євробачення-2021" перемогли представники Італії, рок-гурт Maneskin з піснею Zitti E Buoni. Український гурт Go_A з піснею SHUM ("Шум") посів п'яте місце.
  • До слова, після "Євробачення" всі тільки й говорять про вокаліста Måneskin. Ось що ми знаємо про Даміано Давида, крім роздутого скандалу з наркотиками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil