Лайм

В Індії з'явилася богиня коронавірусу, і тепер люди постійно моляться їй з проханням відступити

Ідола назвали "Корона Деві"

В Індії почали поклонятися новому ідолу "Короні Деві" - богині коронавірусу. Щодня їй співають молитви, залишають підношення у вигляді їжі, а натомість просять відступити.

Божество має тіло (явно жіноче). Дві статуї, які уособлюють богиню, встановлені в храмі міста Коїмбатур. Одна зроблена з сандалового дерева, інша - з каменю, пише Aljazeera.

Фото: twitter.com/sandeepbhushan2

Наразі храм закритий для прихожан через високий рівень зараження в місті, але сюди щодня приходять священики та моляться божеству-вірусу, просячи про пощаду. Ченці впевнені, що вищі сили допоможуть зупинити пандемію ковіду, так як їх предки долали епідемії саме таким способом.

"У минулому у нас були схожі храми для хворих на вітряну віспу та чуму. Сьогодні цих хвороб немає. Тепер ми поклоняємося вірусу в формі богині "Корони Деві", і щодня молимося їй, щоб зменшити наслідки цієї хвороби, - розповів настоятель храму Анандбхараті. - Наші лікарі не можуть впоратися з масштабами ситуації. Ось ми і звертаємося до віри і Бога, як до останніх можливостей".

За останню добу в Індії зареєстрували понад 200 тисяч нових випадків зараження Covid-19. За даними міністерства охорони здоров'я, загальна кількість хворих в країні Південної Азії на даний час складає 27,37 мільйони чоловік, а загальне число загиблих - 315 235 осіб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа