Лайм

Переможець "Холостячки" заговорив про весілля з Ксенією Мішиною: Давайте подивимося дати на 2022 рік

Гуморист відповів на найпопулярніше питання шанувальників

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт продовжують будувати стосунки, які зародилися на проекті "Холостячка". Пара близько півроку живе разом, а шанувальники шоу вже чекають на весілля. Але, якщо вірити натякам обранця акторки, цього року торжество не передбачається.

Автор "Кварталу 95" написав в Instagram пост, в якому попросив дописувачів накидати красивих дат на наступний рік. "Що ж! Давайте подивимося дати на 2022... які там цікаві ... що астрологи кажуть... пропонуйте ведінг дату", - написав переможець 1 сезону "Холостячки".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Еллерт Олександр (@ellert_a)


Фоловери Еллерта стали пропонувати варіанти, і найбільш популярний - 22.02.2022. Що ж, чи скористаються Ксенія та Олександр порадами шанувальників, покаже час.

  • Тим тимчасовий канал СТБ готується до зйомок 2 сезону шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. Що відомо про особисте житті нової героїні та навіщо 35-річній співачці знадобився проект - читайте в матеріалі theLime.
  • Раніше Ксенія Мішина дала пораду новій "Холостячці" Златі Огнєвіч та розповіла про складнощі реаліті-шоу. Колишня героїня проекту вважає, що не можна слухати нічиїх думок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня