Лайм

Єлизавета II отримала перші фото правнучки Лілібет, а принц Гаррі та Меган Маркл - подарунок для дочки

Дівчинка народилася 4 червня

Днями принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вдруге стали батьками . Одній з перших про народження дочки пара повідомила прабабусі Єлизаветі II, на честь якої була названа дівчинка - Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор (королеву в родині називали Лілібет).

Як пише Mirror, герцог та герцогиня Сассекські подзвонили Її Величності та відправили перші фотографії новонародженої правнучки. А принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон відправили новому члену королівської сім'ї подарунок. Що подарували герцоги Кембриджські маленькій племінниці - не уточнюється.

Принц Гаррі та Меган Маркл з сином Арчі Фото: instagram.com/DukeandDuchessofCambridge

Принц Гаррі та Меган Маркл стали батьками 4 червня, проте про це стало відомо тільки через два дні. Члени королівської сім'ї традиційно залишили привітання в соціальних мережах. До побажань приєдналися - дідусь, принц Чарльз, його дружина Камілла, дядько та тітка - принц Вільям та Кейт Міддлтон - і, звичайно ж, сама королева Єлизавета II.

Лілібет Діана - 11-я правнучка британської королеви та восьмий член королівської сім'ї в черзі на британський престол після своїх брата Арчі та батька Гаррі, кузенів принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї, їх батька принца Вільяма та дідуся принца Чарльза.

  • Герцог та герцогиня Сассекські також виховують сина Арчі, якому 6 травня виповнилося два роки. На честь дня народження первістка Гаррі та Меган показали фотографію іменинника, на якій він стоїть спиною до камери та тримає велику зв'язку повітряних куль.
  • Раніше Меган Маркл оголосила про вихід своєї першої книги. Дитяча книга "Лавка" вийде в червні напередодні Дня батька, і вона тісно пов'язана з родиною герцогині Сассекської.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації