Лайм

У центрі Києва помітили мініМонатиків: стильні сини співака збирають тисячі лайків в Інстаграмі

Хлопчики знайшли іменну зірку тата

Сини українського хітмейкера Monatik'а та його дружини Ірини Демічевої сфотографувалися на київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер". 5-річний Даня та 4-річний Платон знайшли табличку з ім'ям зіркового тата та повторили його фірмовий жест з рукою на підборідді.

Кумедний знімок маленьких повторюх з'явився на особистій сторінці артиста в Instagram. Підписувати кадр співак не став, лише залишив хештег #Моїта смайлики у вигляді двох сердець. Хлопчаки були одягнені в модні луки і, звичайно ж, головні убори. Схоже, зірковий тато прищеплює дітям пристрасть до шапок.

Фото: instagram.com/monatik_official

Дружина співака опублікувала таке ж фото й розповіла, як сини відреагували на татову іменну зірку. "Monatik, твоє життя вже прожите не дарма! Як же хлопчики були щасливі побачити ім'я тата на Алеї слави. Гордість та сльози щастя", - написала Ірина.

Фотографія мініМонатиків збирає тисячі лайків та масу зворушливих коментарів. Не пройшли повз кадру і зіркові колеги співака. "Ну я не можу. B Boys", - посміявся Володимир Дантес. "Ох і малі Монатіки", - написала Леся Нікітюк.

Фото: instagram.com/monatik_official

  • Monatik та Ірина Демічева до недавнього часу приховували обличчя своїх дітей. Познайомити шанувальників з синами пара вирішила красиво - подружжя разом з Данею та Платоном прикрасили обкладинку журналу L'Officiel Ukraine.
  • У травні цього року діти пари закінчили навчання у дитячому саду та відгуляли свій перший в житті випускний. Свято проходило в стилі "Гаррі Поттера", і Даня з Платоном були вдягнені відповідно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil