Лайм

У рекламі білизни від Кім Кардаш'ян помітили фотошоп - її одразу ж видалили, але інтернет пам'ятає все

Ніколи такого не було, і от знову...

Бренд коригуючої білизни Skims, який належить Кім Кардашьян, випустив нову рекламу за участю самої ж моделі. Але не встиг ролик покрутитися в мережі, як його видалили. Причиною стали глузування у соцмережах через фотошоп.

Як пише The Independent, уважні користувачі звернули увагу на спотворення вказівного пальця моделі в моменти, коли вона проводить ним по своєму тілу. Вони впевнені, що це черговий конфуз з фотошопом, за допомогою якого талію Кардаш'ян намагалися зробили більш витонченою.





Фрагменти рекламного ролика облетіли Twitter і TikTok. Один з перших таких постів на сторінці тіктокерки alexkelly2014 зібрав понад 25 млн переглядів та більше 2 млн лайків. Корекцію реального тіла Кардаш'ян в рекламі назвалии дуже сумним фактом, адже ролик нібито закликає заохочувати різноманітність та індивідуальність людини.





Незабаром реклама зникла, а представники бренду заявили, що не корегували фігуру моделі. Надмірно гнучкий палець Кардаш'ян пояснили певною помилкою у постобробці, яка зіпсувала кадр. "Приносимо вибачення за незручності, завдані Кім та нашим клієнтам", - додали в Skims.

  • Але люди не дуже вірять виправданням бренду, адже це не перший випадок, коли на фото Кім Кардаш'ян або її сестер помічають сліди невмілого фотошопу. Читайте також на theLime, як до мережі злили знімок Хлої Кардаш'ян без ретуші, і команда моделі почала полювати за всіма його репостами в мережі.
  • Трохи раніше на одному з фото у Кім Кардаш'ян з'явилася третя рука - її помітили всі, крім знаменитості та її команди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля