Лайм

Принц Гаррі повертається до Лондона, щоб відкрити статую Діані - церемонія пройде без участі королеви

Церемонія відкриття пройде наступного четверга

Принц Гаррі вилетів з Лос-Анджелеса до Лондона, щоб бути присутнім на відкритті статуї його матері. Захід пройде 1 липня в день 60-річного ювілею принцеси Діани.

Як пише Daily Mail, спочатку планувалося, що подія пройде в присутності ста гостей, але через пандемію Covid-19 масштаб довелося скоротити. Запрошеним раніше друзям та шанувальникам Діани повідомили, що велика церемонія скасована, а нова дата буде призначена на вересень.

Принц Гаррі Фото: Getty Images

Статуя принцеси Уельської буде встановлена у Затонулому саду Кенсингтонського палацу, її улюбленому місці. Діана переїхала до палацу після того, як вийшла заміж за принца Чарльза у 1981 році.

Скульптура була виготовлена британським художником Яном Ренк-Бродлі, який свого часу намалював портрет королеви, зображений на всіх британських монетах. Скульптор створив статую Діани на замовлення її синів Гаррі та Вільяма, і вона мала б відкритися кілька років тому, але весілля внука Єлизавети II з Меган Маркл та Мегзіт затримали цю подію.

Принцеса Діана з Вільямом та Гаррі Фото: Getty Images

Принц Гаррі летить до Великобританії один, дружина герцога Сассекського залишилася в США з новонародженою дочкою. На відкритті статуї Діани також будуть присутні принц Вільям, а ось королева онуків підтримувати не буде. Як повідомляє Express, в цей день Єлизавета поїде з робочою поїздкою до Шотландії.

  • Принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стали батьками 4 червня. У пари народилася дочка Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор. Дівчинку назвали на честь королеви Єлизавети II, яку в сім'ї звали Лілібет. Друге ім'я вибрали на честь покійної принцеси Діани.
  • На аукціоні у Великобританії продадуть машину принцеси Діани, якою вона керувала майже 40 років тому. Автомобіль Ford Escort був подарунком принца Уельського.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято