Лайм

Британець зробив 18 операцій, щоб стати схожим на корейського співака, і це ще не кінець: фото

Олі Лондон ідентифікує себе як "трансрасового корейця"

Британський Instagram-інфлюенсер та співак Олі Лондон відтепер ідентифікує себе як кореєць. Хлопець зробив 18 пластичних операцій, щоб виглядати як соліст K-pop групи BTS Пак Чімін.

Олі Лондон і Пак Чіміно ізBTS Фото: twitter.com/OliLondonTV / instagram.com/bts.bighitofficial/

"Нарешті я кореєць, я змінився і так щасливий, що завершив свій образ, - заявив Лондон в одному зі своїх відео. - Я був у пастці неправильного тіла вісім років, і це найгірше відчуття в світі, коли ти в пастці і не відчуваєш, що можеш бути самим собою".

Фото: https://www.instagram.com/londonoli/

Серед операцій, які Олі зробив останніми - "нові корейські очі", "корейська підтяжка брів" і "нові корейські скроні". В цілому за своє перевтілення хлопець заплатив більше 150 тисяч фунтів стерлінгів (5,6 млн грн).

Фото: https://www.instagram.com/londonoli/

Інфлюенсер пояснив, що завжди ідентифікував себе як корейця, хоча народився у Великобританії, а батьки його належать до європеоїдної раси. "Це просто моя культура, це моя рідна країна, саме так я виглядаю зараз", - сказав Олі.

Олі Лондон до операцій Фото: https://www.instagram.com/londonoli/

Себе він називає першою трансрасовою людиною. "Якщо ви можете бути трансгендером, ви можете бути і трансрасовим, - говорить він. - Я знаю, це трохи дивно, тому що ніхто раніше не робив камін-аут як Чімін або як кореєць. Але у мене дійсно були проблеми з ідентичністю".

Фото: https://www.instagram.com/londonoli/

Пак Чіміно Фото: https://www.instagram.com/bts.bighitofficial/

Зараз Олі Лондон знаходиться в Лос-Анджелесі і готується до нової пластичної операції, яка зробить його схожим на кумира.

  • Тим часом школярі Південної Кореї будуть вивчати на уроках K-pop. Корейська поп-музика стає все більш впливовою, і місцеві школи намагаються допомогти учням отримати перспективну роботу в індустрії.
  • Рейтинг найбільш продаваних музикантів світу очолила група з Південної Кореї. Бойз-бенд BTS у 2020 році випустив два альбоми і побив рекорди Тейлор Свіфт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників