Лайм

У США випустили справжній пістолет у вигляді іграшки Lego - ідея виявилася дуже поганою

Яскравий Block19 піддали недитячій критиці

Виробник зброї в США випустив пістолет, який виглядає як дитяча іграшка Lego. Такий креатив викликав шквал негативу, і фірмі довелося припинити продаж новинки, пише BBC.

Фото: https://www.instagram.com/culperprecision/

Компанія Culper Precision заявила, що її модифікована зброя Glock під назвою Block19 має "підкреслити справжнє задоволення від стрілецького спорту". Але датську корпорацію Lego такий підхід не задовольнив, і вона зажадала припинити виробництво зброї у вигляді знаменитого конструктора.

Організація з контролю над вогнепальною зброєю Everytown for Gun Safety назвала яскравий пістолет "безвідповідальним і небезпечним". Експерти заявили, що подібні вироби приваблюють дітей до використання вогнепальної зброї.

Фото: https://www.instagram.com/culperprecision/

Після консультації з юристами Culper Precision вирішили виконати прохання Lego, і Block19 видалили з асортименту компанії.

У США забороняється проводити дитячі іграшки, які виглядають як справжня зброя, але немає законів, які забороняли б виготовляти зброю, схожу на іграшки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області