Лайм

У Нідерландах приготували найдорожчий бургер у світі, і у нього дуже дивний склад

Бургер "Золотий хлопчик" майже на 1000 доларів дорожчий за попереднього рекордсмена

Нідерландський ресторан De Daltons створив найдорожчий бургер у світі. З'їсти його пощастило голові Королівської асоціації продуктів харчування і напоїв Роберу Вілемсе, який заплатив за страву 5000 євро (161 тис. грн), пише NY Post.

Фото: instagram.com/dedaltonsvoorthuizen/

"Інгредієнти дуже добре доповнюють один одного, а смак насичений, - сказав він про бургер під назвою" Золотий хлопчик". - Незважаючи на те, що цей бургер дуже дорогий, вам все одно слід брати його руками, тому що це єдиний спосіб з'їсти бургер. Оскільки булочка покрита сухозлітним золотом, ваші пальці теж стають золотими".

Фото: instagram.com/dedaltonsvoorthuizen/

Кухарі De Daltons використали для бургера вельми незвичайний набір продуктів. Він сконструйований із японської яловичини вагю, ікри білуги, камчатського краба і білого трюфеля. На приготування "Золотого хлопчика" пішло майже 9 годин.

Фото: instagram.com/dedaltonsvoorthuizen/

Кошти від продажу страви ресторан пожертвував на благодійність. Тепер шеф-кухар Роберт Ян де Він чекає, коли статус бургера підтвердить Асоціація світових рекордів Гіннеса: екс-рекордсменом вважається бургер "всього" за 4971 долар, проданий в Орегоні у 2011 році.

Фото: instagram.com/dedaltonsvoorthuizen/

  • Чемпіон світу з поїдання хот-догів встановив новий рекорд, і повторити це просто неможливо. Непереможний їдець у 14-й раз посів у змаганнях перше місце.
  • У Книгу рекордів Гіннесса внеслинайбільш сирну піцу в світі, і це справжня калорійна бомба. Ексклюзивна страва побила попередній рекорд - піцу з 154 сирами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі