Лайм

57-річна модель в бікіні стала зіркою Sports Illustrated і розповіла, як підтримує фігуру

Американка Кеті Джейкобс поділилася секретами молодості

Кеті Джейкобс - 57 років, і вона є найстаршою моделлю, яка пройшла конкурс спортивного журналу Sports Illustrated і позувала в купальнику для спецвипуску Swimsuit Issue 2021.

"Зараз я ближче до 60, ніж до 50 років. Тому бути в журналі Sports Illustrated Swimsuit і представляти жінок мого віку, - це найкраще почуття у світі", - розповіла модель виданню NY Post.

Фото: https://www.instagram.com/si_swimsuit/

Джейкобс майже 40 років намагалася пробитися в модельний бізнес, але їй систематично відмовляли через "неформатний зріст" 160 см. Проте краса і чудова фізична форма Кеті підкорили суддів Sports Illustrated, і вона стала однією з 13 фіналісток. Примітно, що майже всі інші моделі, які знялися для журналу, є ровесницями 24-річної дочки Кеті.

Фото: https://www.instagram.com/ageisbeauty/

Кеті не злякала різниця у віці між нею та її колегами-моделями. "Я подумала: до біса все. Я буду найстарошою, найкрутішою і найсміливішою", - пожартувала вона.

Спортивна фігура Кеті Джейкобс - результат тренувань і правильного харчування. За останні кілька років вона відмовилася від цукру, хліба, крохмалю та м'яса.

"Я дізналася, що у мене схильність до діабету і високий рівень холестерину. Тому мені довелося змінити спосіб життя", - сказала модель.

Фото: https://www.instagram.com/ageisbeauty/

Тепер жінка дотримується суворої дієти з морепродуктів, овочів і фруктів, і спалює калорії за допомогою тренувань по кроссфіту до 5 разів на тиждень. При цьому її харчування і фізичні навантаження більше орієнтовані на підтримку здоров'я, а не молодості.

"Я не змагаюся з 20-річними, 30, 40 або навіть 50-річними. Я просто намагаюся стати кращою версією себе", - сказала Кеті.

Фото: https://www.instagram.com/ageisbeauty/

Зараз Джейкобс створює власну лінію по догляду за шкірою, призначену для жінок старше 50 років. Також вона виступає за те, щоб бренди не приховували старших жінок. "Показуйте в рекламі і на подіумі жінок старше 50, 60 і 70 років. Великі бренди повинні поважати нас, тому що ми демографічна група з найбільш чистим доходом. Подаруйте цим дамам трохи любові", - говорить вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля