Лайм

Лувр подав позов проти Pornhub через застосунок, що відтворює шедеври мистецтва з порнозірками

Сайт для дорослих запустив інтерактивний путівник по еротичному мистецтву

Лувр і Галерея Уффіці у Флоренції подали позов проти Pornhub: сайт для дорослих запустив новий додаток, що відтворює шедеври образотворчого мистецтва з порнозірками.

The Daily Beast пише, що додаток Classic Nudes пропонує "інтерактивний путівник по еротичному мистецтву в найвідоміших музеях світу". У першому випуску порноактери оживили шедеври з колекцій Лувра, Музею Орсе в Парижі, Національної галереї в Лондоні, Музею Прадо в Мадриді і Галереї Уффіці у Флоренції.

"З відкриттям музеїв по всьому світу, коли пандемічні обмеження знімаються, Pornhub хотів внести свій вклад у стимулювання відвідування, дослідження і любові до установ культури", - йдеться в описі проекту.

Лувр і Уффіці заявили, що подадуть скаргу на Pornhub за порушення прав. Музеї хочуть, щоб компанія негайно видалила репродукції робіт, які виставлені в їхніх залах.

Представник Галереї Уффіці повідомив, що дозволу на експлуатацію мистецтва вони не давали. "В Італії кодекс культурної спадщини передбачає, що для використання зображень музею в комерційних цілях необхідний дозвіл, який регулює методи і встановлює відповідну плату", - йдеться в заяві.

Розробники Pornhub, тим часом, планують розширити колекцію путівника у разі успіху проекту.

  • Сцени з серіалу Netflix потрапили на сайти для дорослих, і до такої слави актори виявилися не готові. Команда "Бріджертонів" спробувала вирішити пікантну проблему.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації