Лайм

Деніел Редкліфф розповів, кого з персонажів "Гаррі Поттера" хотів би зіграти в перезапуску франшизи

Актор назвав своїх улюблених героїв

У 2021 році серії фільмів про Гаррі Поттера виповнюється 20 років, тому не виключено, що одного разу творці франшизи зважаться на її перезапуск. Актор Деніел Редкліфф, що зіграв Гаррі в екранізаціях книг Джоан Роулінг, розповів, які ролі приваблюють його сьогодні.

Фото: Warner Bros / Courtesy Everett C

В інтерв'ю для подкасту Happy Sad Confused 32-річний Редкліфф зізнався, що в перезавантаженні він із більшим бажанням зіграв би кращих друзів свого кіношного батька Джеймса Поттера.

"Я, ймовірно, хотів би зіграти Сіріуса Блека або Ремуса Люпіна, - сказав актор. - Це завжди були два персонажа, яких я вважав класними".

При цьому Редкліфф зазначив, що трохи упереджений у своєму виборі, оскільки зйомки з Гері Олдманом, що зіграв Блека, і Девідом Тьюлісом у ролі Люпина, - одні з його улюблених спогадів.

Фото: Warner Bros

На жаль, HBO Max і Warner Bros. поки не поспішають радувати фанатів Гаррі Поттера. У коментарі The Post представник студії спростував чутки про те, що серіал про юного чарівника знаходиться у розробці. "У студії або на платформі потокового мовлення немає серіалів про Гаррі Поттера", - йдеться в заяві.

  • Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон розповів про психічні проблеми після завершення серіалу. Актор щасливий, що пройшов реабілітацію у спеціальному центрі.
  • Новий мультсеріал HBO "Принц" обурив глядачів. Сатиричне шоу від творця "Гріффінів" критикують у мережі через жорсткі жарти і кажуть, що воно принижує королівську сім'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни