Лайм

В ювілей Меган Маркл королівська сім'я обмежилася скромними постами в "сторіз"

Сьогодні герцогиня Сассекська святкує день народження

4 серпня свій день народження святкує Меган Маркл - дружині принца Гаррі виповнюється 40 років. Традиційно герцогиню Сассекську привітали в соцмережах члени королівської сім'ї, правда цього року послання виявилися вкрай стриманими та скромними.

Незважаючи на ювілей, Єлизавета II, принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон, а також принц Чарльз з дружиною Каміллою обмежилися лише постами в "сторіз". Ілюстраціями до привітань стали архівні фотографії іменинниці, які супроводжувалися лаконічними рядками.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Бажаємо герцогині Сассекській щасливого дня народження!", - написали в Букінгемському палаці під колажем із фотографій з Меган, зроблених в різні періоди. На них Маркл зображена з маленьким сином Арчі, з чоловіком Гаррі та королевою.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон вибрали знімок усміхненої іменинниці, зроблений на пляжі, і також побажали їй щасливої 40-річчя. Схожий пост з'явився в "сторіз" принца Чарльза та Камілли.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Відзначатиме свій ювілей Меган Маркл у США, де зараз живе разом з принцом Гаррі, сином Арчі та дочкою Лілібет. Інсайдери стверджують, що герцогиня проведе свято в колі близьких друзів.

Фото: instagram.com/clarencehouse

  • Тим часом татько Меган Маркл має намір через суд домогтися права бачитися зі своїми онуками - 2-річним Арчі та маленькою Лілібет, яка народилася у королівської пари в червні.
  • Принц Гаррі випустить книгу мемуарів з одкровеннями про королівського життя. Герцог Сассекський пообіцяв чесно розповісти про свої злети та падіння.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа