Лайм

Володимир Дантес випустив кліп до пісні "Дівчинка" - подарунок Наді Дорофєєвій на річницю знайомства

Зворушливе зізнання у коханні, проілюстроване архівними кадрами

5 серпня Володимир Дантес та Надя Дорофєєва відзначають 10 років з дня знайомства. З нагоди романтичної дати співак випустив пісню "Дівчинка" і кліп, до якого увійшли особисті кадри пари, починаючи з перших днів стосунків і закінчуючи сьогоднішнім днем.

"Ця пісня про наше знайомство з Надею. Цього року, в серпні виповнилося 10 років як ми разом, і я присвятив цю пісню нашій першій зустрічі. У ній ті емоції, які я відчуваю щодня, коли дивлюся на неї", - розповів Дантес.

Свою музичну роботу Володимир проілюстрував архівними фотографіями з коханою. У ролику також є кадри папараці, зроблені в той період, коли пара ще приховувала свої стосунки. Щоб ці знімки не поширилися, Дантесові тоді довелося за них заплатити.

"10 років тому, коли ми ще приховували стосунки, стався один випадок. Ми про нього часто розповідали. Нас зняв папараці, Надя помітила це і я викупив карту за $100. Десь 5 або 6 років назад ми втратили цю картку при переїздах, - поділився співак в Instagram. - Коли готував це відео і шукав архівний матеріал, серед багатьох флешок і карт пам'яті, виявилася вона. Як?!?! Я досі не розумію. І вважаю, це справжнє диво. Як і те що ми разом дорослішали і все-одно ніщо не похитнуло наше кохання".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Надя і Володимир познайомилися у 2011 році, і тільки через чотири роки одружилися. Весілля, яке пара оформила в лавандовому стилі, пройшло 8 липня 2015 року.

  • Нещодавно зіркове подружжя відзначили 6-ю річницю шлюбу. З цієї нагоди Дантес опублікував серію веселих фото і тепло звернувся до коханої.
  • Раніше Володимир Дантес в кліпі Sasha показав їх з Надею Дорофеєвої дім. У ролику можна побачити величезну кухню-студію, спальню, гардеробну та ванну кімнату.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми