Лайм

Стівен Кінг планує написати роман про пандемію Covid-19: Це буде складно

І розповів, як коронавірус вплинув на процес створення його нової книги

Письменник Стівен Кінг, відомий творами у жанрах хоррор та трилер, планує написати роман, який буде присвячений коронавірусу. Своїми творчими планами автор поділився з Вупі Голдберг в рамках програми The View.

"Король жахів" взяв участь в ток-шоу, щоб презентувати свою нову книгу під назвою "Біллі Саммерс". В ході бесіди він розповів, що Covid-19 вплинув на зміст роману: спочатку події твору відбувалися у 2020 році, але він повністю змінив їх на 2019-й, щоб зберегти правдоподібність.

Фото: Getty Images

Стівен розповів, що за сюжетом герої "Біллі Саммерса" відправляються в круїз, але у 2020-му вони не змогли б подорожувати через коронавірус.

Потім Кінг заявив, що свій наступний роман хоче присвятити пандемії ковіду. "Наступна книга, яку я хочу написати, буде присвячена безпосередньо коронавірусу. Я хочу взяти події 2020 року і подивитися, як вони проявляться у фактурі роману. Це буде складно", - поділився письменник.

  • Раніше Стівен Кінг назвав найстрашніший для нього фільм. Здавалося б, "Короля жахів" не можна нічим злякати, але є картина, яка стала для нього настільки жахливою, що він навіть не зміг додивитися її до кінця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil