Лайм

Біллі Айліш продовжує експерименти з волоссям - співачка зробила коротку стрижку

19-річна зірка продемонструвала новий імідж

Біллі Айліш продовжує експериментувати з волоссям: спочатку співачка перетворилася на блондинку, а тепер зробила нову стрижку. Результатом 19-річна знаменитість поділилася з дописувачами свого блогу.

На кадрах, опублікованих в Instagram видно, що замість зачіски середньої довжини, зірка тепер носить недбалий короткий боб. При цьому Айліш не стала змінювати вже звичний для фанатів світлий колір волосся. Шанувальники Біллі оцінили її новий образ, поставивши під постом більше 4 мільйонів лайків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BILLIE EILISH (@billieeilish)

Вперше Айліш кардинально змінила зовнішність в березні цього року. Тоді з підлітка з чорно-зеленими волоссям співачка перетворилася в жіночну блондинку, чим здивувала свою велику армію шанувальників.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BILLIE EILISH (@billieeilish)

  • Також 19-річна співачка змінила звичні худі і оверсайз-костюми на корсети і панчохи, і тепер її 6 фотографій увійшли в топ-20 найпопулярніших постів в Instagram.
  • Раніше Біллі Айліш зізнавалася, що з дитинства ненавиділа своє тіло, морила себе голодом і навіть пила шкідливі таблетки для схуднення. Ось, що вона розповіла про це непростий період.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil