Лайм

Суд зобов'язав батьків виплатити синові більше $30 тисяч - вони викинули його порноколекцію

А також компенсувати витрати на адвоката

Суд в Мічигані (США) зобов'язав батьків заплатити синові $30 441 компенсації за колекцію порнографії, від якої вони позбулися. 43-річний Девід Веркінг наполягав, що вони не мали права викидати його коробки з фільмами, журналами та іншими предметами еротичного характеру.

Видання AP зазначає, що суддя Пол Мелоні прийняв рішення про суму виплати через вісім місяців після того, як чоловік виграв судовий позов проти своїх батьків. Крім того, мама і тато американця мають компенсувати синові витрати на адвоката - $14,5 тисячі.

Фото: pixabay.com

Девід жив у батьків 10 місяців після розлучення в 2016 році. Потім він посварився з ними і переїхав в штат Індіана, залишивши в будинку свої речі, в тому числі й колекцію порно. Згодом чоловік виявив, що коробки, вміст яких він збирав з юності, пропали. За підрахунками Веркінга, на касети і журнали він витратив близько $29 тисяч.

Батьки ніколи не приховували, що вони причетні до зникнення колекції. "Чесно кажучи, Девід, я надав тобі велику послугу, позбувшись від усього цього", - заявив батько синові в електронному листі.

У 2019 Девід подав на батьків до суду. У 2020 році суддя задовольнив клопотання, але суму компенсації затвердили тільки у 2021-му.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024