Лайм

Ані Лорак показала ефектне фото, а Кіркоров - його оригінал без фотошопу. Ось як незручно вийшло

Співачку зловили на обмані

Ані Лорак поділилася серією знімків з фестивалю "Нова хвиля-2021", де серед іншого є спільне фото з Філіпом Кіркоровим. Співачку стали хвалити за чудовий зовнішній вигляд та худобу, поки такий же кадр не помітили у російського "поп-короля".

Однакові фотографії з різницею в тиждень зірки опублікували на своїх instagram-сторінках. Очевидно, що артистка скористалася фотошопом: зменшила в обсязі фігуру, звузила обличчя, витягла шию та прикрасила зону декольте. Також Ані Лорак погралася з кольором, зробивши шкіру темнішою.

Фото: instagram.com/anilorak

Кіркоров, ймовірно без задньої думки, виклав цей же кадр, але в оригіналі. На ньому співачка виглядає зовсім інакше: щокатою, ширшою і не такою засмаглою. А її груди зрадницьки звисають вниз. Шанувальники Ані Лорак, помітивши обман, залишилися розчаровані. На їхню думку, співачка і так виглядає ефектно.

"Блін, ну от навіщо так не до впізнаваності фотошопити (фото з Філіпом) адже Ви і так дуже красиві, ну навіщо, це видно неозброєним поглядом. Зайшла на аккаунт Філіпа і там зовсім інша форма обличчя", - написала одна з дописувачок.

"Все тіло отфотошплено, візуально на фото з Філіпом "скинула" кг 10. Навіщо так не любити і не приймати себе?", - обурилася інша.

Фото: instagram.com/fkirkorov

  • Читайте також на theLime, як в мережу злили знімок Хлої Кардаш'ян без ретуші, і команда моделі стала полювати за всіма його репостами в мережі.
  • А на одному з фото у Кім Кардашьян з'явилася третя рука - її помітили всі, крім знаменитості та її команди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку