Лайм

Оля Цибульська згадала, як приїхала підкорювати Київ: З діркою в кишені, але мріями за пазухою

А також показала як виглядала до популярності

Надивившись студентів в Києві співачка Оля Цибульська згадала, як багато років тому приїхала підкорювати столицю. Тоді проста дівчина з містечка Радивилів Рівненської області тільки вступила до Київської академії естрадного та циркового мистецтва.

"Тоді моя українська звучала в Києві максимально екзотично. А моя звичка щиро відкриватись людям - багатьох лякала, - згадує артистка в Instagram. - Це називалося провінційною простотою".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Цибульська (@cybulskaya)


Підкорювати столицю Цибульська приїхала з "подушкою, зв'язаною у простирадло" і "діркою в кишені". Перший час майбутній зірці довелося ночувати на вокзалі, оскільки далекі родичі, які пообіцяли поселити, їй не відкрили двері. "Аромат бомжів, гроші, заховані в нижню білизну і півночі в обіймах таксофону я не забуду ніколи", - пише співачка.

Згадала Цибульська і свою першу стипендію, на яку тоді могла купити тільки пачку крабових паличок, томатний сік і проїзний на метро. А щоб відчути себе артисткою, Олі довелося підробляти.

"Робота всю ніч в ресторані за 200 гривень з кавер-бендом і плюс 50 гривень, якщо допоможу прибрати і занурити техніку", - згадала співачка.

"Пам'ятаю, як нас, кращих студентів, взяли в масовку програми "Шанс". А там легендарний Кузьма, зіркова вже тоді Наталя Могилевська, нова яскрава зірка-переможець Віталій Козловський. Я уважно придивлялася до них і думала: що такого можуть ці люди, чого поки не вмію я?, - пише співачка. - Це питання звучить у мене в голові і сьогодні. Час показує, що успіх буває різним. І твоя Говерла може бути набагато вище, ніж чиясь і складніше".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів