Лайм

Єгипет відкриє для туристів два нових міста: що про них відомо

Уже зовсім скоро туристи зможуть оновити свої маршрути Єгиптом

Вже цього року влада Єгипту відкриє для туристів два абсолютно нових міста - Аль-Галяля та Аль-Аламін. Перший наразі добудовують на півночі країни, приблизно в 100 км від Каїра, а другий знаходиться на березі Середземного моря, неподалік від Олександрії.

Як розповів журналістам "Известий" місцевий глава Мінтуризму Халед аль-Анані, в країні також розглядають можливість зв'язати найбільш популярні туристичні міста транспортними шляхами, які дозволять гостям швидше й дешевше діставатися з однієї точки в іншу.

Фото: Instagram / @egypt

Про нові міста Єгипту наразі відомо не так багато. За словами міністра, Аль-Галяля знаходиться ближче до Червоного моря і порадує любителів відпочинку на воді великою гаванню для яхт. У свою чергу, Аль-Аламін буде сусідити з Олександрією - другим за величиною містом Єгипту.

Разом з цим в Єгипті також з'явилася україномовна гаряча лінія, на яку туристи можуть звернутися для уточнення тих чи інших питань щодо їх перебування у країні. Щоб отримати консультацію, необхідно зателефонувати за номером 196-54.

  • Читайте також на theLime, як турист взяв на пам'ять трохи піску з мальовничого пляжу на Сардинії і був змушений заплатити велику суму. Як виявилося, вивозити пісок з місцевих пляжів суворо заборонено.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні