Лайм

Друг померлої учасниці "МастерШеф" розповів про їхню останнью бесіду: Хочу почати нове життя

Стелла і Микола були не тільки близькими друзями, але й колегами

Після повернення з Єгипту Стелла Клименко хотіла почати нове життя. Однак на літак вона так і не сіла - в останній день відпочинку у 30-річної дівчини раптово зупинилося серце.

Про своє бажання учасниця "МастерШеф. Професіонали-3" розповіла своєму другові та шефу Миколі Люлько перед уходом у відпустку. "Коли У Стелли був крайній день роботи перед від'їздом, я їй сказав відірвися по повній, відпочинь, забудь хоч трохи за роботу, не пиши мені і я тебе не відволікатиму від відпочинку. Перезавантажся - тобі це дуже потрібно", - згадує колега Стелли їхню останню розмову.

Фото: instagram.com/nikolay_lyulko

"Коли вона їхала, сказала: "Я повернуся і хочу почати нове життя". Чи так воно склалося, чи так життя мало скластися?", - задається питанням Люлько. Микола додав, що зараз дуже шкодує, що не списався зі Стелою, коли вона була у відпустці.

Фото: instagram.com/nikolay_lyulko

Стелла Клименко померла 13 вересня. Шанувальники шоу "МастерШеф" припустили, що причиною смерті стали ускладнення коронавірусу, проте незабаром після цього мати дівчини спростувала цю інформацію і повідомила про зупинку серця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков