Лайм

Екс-учасниця "Холостяка" Ірина Скорикова показала фото свого таємного весілля

Обранцем дівчини став іноземець, набагато старше неї

Учасниця 3 сезону шоу "Холостяк" Ірина Скорикова таємно вийшла заміж в кінці серпня, і тільки через місяць показала фотографії з церемонії. Тепер шанувальники реаліті можуть розглянути обранця дівчини, особистість якого вона не розкриває.

Весільні кадри Ірина опублікувала в Instagram. На знімках можна побачити не тільки наречених, а й сина Скорикової від першого шлюбу. "Який прекрасний день", - написала вона в дописі.

Фото: instagram.com/irynaskorykova

Фоловери почали обговорювати обранця Ірини, який набагато старший за неї. На їхню думку, чоловік годиться дівчині в батьки, але ніяк не в чоловіки. "Тільки чому такий старий вибір? Ти така молоденька гарна дівчинка! А він? Багатий напевно!", - прокоментувала одна з дописувачок.

Фото: instagram.com/irynaskorykova

Нагадаємо, в шоу "Холостяк" Ірина Скорикова боролася за серце пластичного хірурга Андрія Іскорнева. Дівчина залишила проект за крок від фіналу, але в підсумку час показав, що обраницею лікаря треба було все ж стати саме їй. На фінальному пост-шоу Іра та Андрій офіційно оголосили, що вони разом. Їхні стосунки тривали більше року.

Фото: instagram.com/irynaskorykova

Потім Скорикова перебувала у стосунках з переможцем першого сезону шоу "Зважені та щасливі" Миколою Ворошновим. Про роман пари стало відомо в лютому 2020 року, і ця новина стала для багатьох несподіванкою.

Фото: instagram.com/irynaskorykova

Фото: instagram.com/irynaskorykova

Фото: instagram.com/irynaskorykova

  • У вересні 2021-го також вийшла заміж переможниця 5 сезону шоу "Холостяк" Марина Кіщук. Розкішне весілля відбулося на березі моря в Одесі.
  • А влітку відбулося весілля переможниці 8-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Іванни Гончарук. Обранцем дівчини став Павло Забокрицький.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля