Лайм

Двейн "Скеля" Джонсон зворушив стареньку прихильницю відеодзвінком у її 102-й день народження

Жінка встигла підзабути, що актор дзвонить їй вже третій рік поспіль

Зірка фільмів "Форсаж" Двейн "Скеля" Джонсон зворушив свою літню прихильницю Марі Гровер, для якої знову записав привітання з днем народження - цього року жінці виповнилося 102 роки, та актор зумів зробити її по-дитячому щасливою.

Фани "Скелі" вже знайомі з Марі Гровер, адже колишній рестлер познайомився зі старенькою ще два роки тому і з того часу не пропускає її дні народження. "Особливе" для нього відео, як зауважив актор, з'явилося в Twitter.

"Це одне з найважливіших для мене відео в цьому році, - зазначив у кадрі Джонсон. - Можливо, одне з найважливіших у моєму житті, адже цій жінці виповнюється 102 роки".

Судячи з усього, жінка встигла підзабути, що тепер кожен рік не вона вітає кумира з днем народження, а навпаки, і не одразу впізнала "Скалу". Але незабаром старенька зраділа та навіть збентежилася, адже актор заспівав на камеру "Happy Birthday to you!"

Пізніше Двейн Джонсон пояснив, чому дружба з Марі Гровер стала особливою для нього. За словами актора, жінка замінила йому рідну бабусю, з якою він не може спілкуватися з 2008 року. "Ви боєць, ви така сильна і така гарна, - зазначив він у кадрі. - З днем народження, бабусю! У мене немає бабусі. Було б добре, якби вона була, та у мене є ви".

Фото: Instagram / @therock

У соцмережі ролик актора зібрав понад 200 тисяч переглядів, сотні ретвітів і більше 13 тисяч репостів.

  • Читайте також на theLime, як Двейн "Скеля" Джонсон був у захваті від свого двійника-поліцейського. Актор визнав схожість та назвав хлопця "значно крутішим".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували