Лайм

Брітні Спірс пише містичний роман, і його сюжет не для тих, хто має слабкі нерви

Співачка пробує себе в ролі письменниці

Брітні Спірс після звільнення від опіки батька нарешті може приділити час новим захопленням. Співачка вирішила спробувати себе в ролі письменниці, і стала працювати над містичним романом. Сюжетом своєї книги 39-річна артистка поділилася з дописувачами в Instagram.

"Пишу книгу про дівчину, яку вбили, але її привид застряє у підвішеному стані через травми та біль. Вона не знає, як повернутися до колишнього світу. Провівши три роки у підвішеному стані, вона перетворилася на привид, який існує за рахунок свого відображення в дзеркалі. У неї немає нікого, кому вона могла б довіряти, але щось відбувається, і вона розуміє, як перейти до світу, де знаходиться її семья⁣", - розповіла Брітні.


View this post on Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

За словами співачки, її героїні належить зробити вибір: помститися тим, хто зруйнував її життя, або ж почати все з чистого аркуша. Шанувальники підтримали нове захоплення Спірс, написавши, що з нетерпінням чекатимуть, коли книга з'явиться на прилавках магазинів.

  • Раніше Netflix випустив документальний фільм про скандальне опікунство Брітні Спірс. Читайте на theLime, що вдалося дізнатися його творцям про діагноз співачки та її стосунки з батьком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого