Лайм

Через повінь в Індії пара припливла на своє весілля у величезному казані

Закохані не хотіли відкладати одруження

Після того, як сильні зливи затопили індійський штат Керала, молодята знайшли оригінальний спосіб дістатися на власне весілля. У пари не було човна, тому вони скористалися величезним алюмінієвим казаном.

У соцмережах розійшлося відео, на якому наречений з нареченою сидять у котлі, а двоє чоловіків і фотограф переправляють їх затопленою вулицею.

Індійське інформаційне агентство PTI повідомило, що пара позичила котел у місцевому храмі, і це був єдиний варіант дістатися до місця одруження вчасно. Молодята прибули в частково затоплений храм у Талаваді, де обмінялися обітницями і квітковими гірляндами. "Це перетворилося на весілля, про яке ми навіть не мріяли", - зізналася новоявлена дружина.

Сильні дощі в Кералі не припинялися чотири дні і викликали серйозні повені і зсуви по всьому штату. Річки вийшли з берегів, потоки води і бруд і знесли мости і дороги, а деякі міста і села були відрізані від комунікацій.

  • У Туреччині доброволець кілька годин ходив із рятувальниками по лісу, поки не дізнався, що шукають його. Ось це вже точно історія з хепі-ендом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil