Лайм

Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" показав архівні кадри з Мариною Поплавською у роковини її загибелі

З моменту аварії минуло три роки

З моменту загибелі Марини Поплавської пройшло вже три роки, а команда "Дизель Шоу" досі не може змиритися з втратою. У роковини смерті актори з теплотою та смутком згадують колегу та публікують пам'ятні фотографії у соцмережах.

Єгор Крутоголов знайшов в особистому архіві веселі кадри з Поплавською та розмістив їх на своїй facebook-сторінці. Знімки були зроблені близько п'яти років тому на святкуванні 10-ї річниці його весілля.

Фото: facebook.com/dizelmano

"Перебирав архів фото, згадував, ворушив в голові старі файли, які пам'ять переміщує все в більш далекі куточки і набрів на фотки з нашого з Катею "рожевого весілля", коли Маринка спонтанно зголосилася бути тамадою і розривала нас своєю імпровізацією в образі церемоніймейстера житомирського РАГСу - на фото Катя вже плаче від сміху", - підписав кадри актор.

Фото: facebook.com/dizelmano

"Вона була однією з нас, вона була такою ж як ми, з одного тіста, з однаковим ДНК, вона була однією крові, тому втратити таку людину неймовірно шкода, - додав Крутоголов. - Дякую, що була з нами, рідна душа, впевнений, що у наступних життях обов'язково знайдемося і почудимо як в минулі часи".

Команда "Дизель Студіо" також не забула про сумний день і зворушливо вшанувала пам'ять Марини Поплавської у соцмережі.

"Не віриться, але сьогодні вже три роки. Три роки з того страшного ранку, коли ми втратили подругу, колегу, душу колективу, талант, велике і любляче серце - ми втратили Маму, - пишуть колеги акторки. - Кажуть, час лікує ... Ні , він просто вчить жити без тебе. А нам, як і раніше, боляче, сумно, нестерпно, самотньо, соромно, порожньо і дуже сумно. Але ми віримо, що ти обов'язково посміхнешся, дивлячись на нас звідти - пролітаючи над нами...".

  • Нагадаємо, що трагічне ДТП сталося 20 жовтня 2018 року. Автобус з акторами "Дизель Шоу" влетів у вантажівку, в результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування