Лайм

Після вбивства Галини Хатчінс наречена Брендона Лі закликала відмовитися від справжньої зброї в кіно

Еліза Хаттон вперше прокоментувала трагедію на зйомках фільму "Ворон"

Трагічна смерть кінооператорки Галини Хатчінс на зйомках фільму "Іржа" змусила наречену Брендона Лі Елізу Хаттон вперше за 28 років публічно прокоментувати загибель актора.

Хатчінс померла після того, як актор Алек Болдвін влучив у неї з револьвера, який виявився зарядженим бойовими патронами. Син Брюса Лі загинув за аналогічних обставин у березні 1993 року на зйомках фільму "Ворон".

Фото: https://twitter.com/brandonblee

"28 років тому я була приголомшена горем через безглузду втрату кохання всього мого життя, Брендона Лі. Моє серце знову болить за чоловіка та сина Галини Хатчінс, а також за всіх тих, кого торкнулася ця трагедія, якої можна було уникнути, - сказала Хаттон виданню People. - Я закликаю тих, хто займає відповідальні позиції, подумати про альтернативи справжній зброї на знімальному майданчику".

Раніше цього тижня Еліза Хаттон опублікувала фотографію себе з Брендоном Лі, зроблену у Венеції в жовтні 1992 року, коли вони заручилися. "Не існує такого поняття як бутафорська зброя", - написала вона.

Фото: https://twitter.com/brandonblee

Пара планувала одружитися 17 квітня 1993 року після закінчення зйомок "Ворона". Брендона Лі було вбито на знімальному майданчику 31 березня, коли інший актор вистрілив у нього з пістолета, який мав бути заряджений холостими патронами.

Фото: COURTESY ELIZA HUTTON/PEOPLE

Поки поліція розслідує інцидент, на Change.org збирає голоси петиція, яка закликає заборонити вогнепальну зброю у фільмах і телепрограмах. Її створив режисер Бандар Альбуліві, який навчався разом із Хатчінс.

"Галина була талановитою операторкою і хорошою подругою, чиє життя трагічно обірвалося через те, що на знімальному майданчику використовувалася справжня вогнепальна зброя, - йдеться у петиції. - Ми повинні переконатися, що це ніколи не повториться. Немає жодних виправдань тому, що таке відбувається у 21 столітті. Справжня зброя більше не потрібна на знімальних майданчиках".

Фото: Getty Images

  • Раніше прокурор прокоментувала розслідування стрілянини на зйомках фільму "Іржа" . Виявилося, що помічника режисера вестерну раніше звільняли з кіновиробництва за інцидент із вогнепальною зброєю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання

Перед похованням кремують: з'явилися подробиці прощання з письменником Дмитром Капрановим

18 квітня у Києві відбувається прощання з Дмитром Капрановим, який помер 16 квітня у віці 56 років