Лайм

Репер Айс Кьюб відмовився вакцинуватися та втратив роль у кіно, а з нею - $9 млн

Це вже другий проект, з якого вибув актор

Американський репер та актор Айс Кьюб через відмову робити щеплення від Covid-19 втратив роль у комедії Oh Hell No ("О, чорт забирай, ні"), а разом з нею і гонорар у розмірі $9 млн. Вакцинація була обов'язковою умовою компанії Sony, яка займається виробництвом фільму.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter із посиланням на свої джерела. Видання зазначає, що представники музиканта, а також продюсери картини відмовилися давати коментарі щодо цього питання.

Фото: instagram.com/icecube

Айс Кьюб протягом усієї пандемії активно пропагує носіння захисних масок. У серпні цього року коледж Бекон в Оклахомі публічно дякував реперові за пожертвування у розмірі двох тисяч медичних масок для обличчя.

А у квітні 2020-го, на тлі локдауну, музикант випустив колекцію ексклюзивних футболок зі своїм зображенням у масці, виручка від якої пішла до фонду допомоги медикам, які працюють із хворими на коронавірус.

Oh Hell No – другий проект, який репер втратив останнім часом. Минулого року Айс Кьюб мав зіграти одну з ролей у боксерському фільмі Flint Strong студії Universal, але з невідомих причин відмовився від участі у зйомках, які розпочалися ще за день до першого локдауну у США у березні 2020-го. Продюсери картини досі не можуть знайти заміну.

У липні 2021-го у США гільдії та студії уклали угоду, згідно з якою продюсери мають право вимагати від акторів та знімальної групи, які працюють у безпосередній близькості, пройти вакцинацію від Covid-19.

  • Переможниця конкурсу "Міс Нідерланди" не поїде на "Міс світу" у грудні цього року. 21-річна Ділай Віллемнстайн відмовилася від участі у конкурсі через обов'язкову вакцинацію від коронавірусу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації