Лайм

Через помилку в клініці штучного запліднення жінка виносила та народила чужу дитину

"Підміну" запідозрили вже у пологовому залі через колір шкіри немовляти

Жінка з Каліфорнії народила чужу дитину після того, як у клініці під час процедури ЕКЗ їй пересадили неправильний ембріон. Тепер вона та її чоловік позиваються проти центру репродуктивного здоров'я, звинувачуючи лікарів у недбалості та навмисному приховуванні кричущої помилки.

Фото: Wikimedia

Правда розкрилася у 2019 році, коли Дафна Кардинале та її чоловік Олександр виявили, що їхня дочка зовсім на них не схожа. Після аналізу ДНК вони знайшли пару, яка виношувала їхню дівчинку, і разом вирішили обмінятися дітьми, пише BBC.

"Наші спогади про пологи назавжди зіпсовані болючою реальністю, оскільки наша біологічна дитина була віддана комусь іншому, а дитина, яку я принесла у цей світ, не належала мені, - сказала Кардинале на прес-конференції 8 листопада. - Жах цієї ситуації не можна недооцінювати. Мене позбавили можливості виносити власну дитину".

Згідно з позовом, пара звернулася за допомогою до клініки репродуктології влітку 2018 року. Наступного року Дафна народила дитину, і вже в пологовому залі Олександр Кардинале побачив, що дитина має набагато темнішу шкіру, ніж вони з дружиною.

Через два місяці подружжя зробило тест ДНК і виявило, що біологічно ніяк не пов'язане з немовлям. Їм також вдалося знайти пару, яка виношувала їхню доньку та народила її з різницею в тиждень. Доньці Кардинале було близько чотирьох місяців, коли вони зустрілися вперше. Після кількох зустрічей родини погодилися пройти юридичний процес формального обміну немовлятами.

"Замість того, щоб годувати грудьми власну дитину, я годувала і пов'язала себе з дитиною, яку пізніше змушена була віддати, - сказала Кардинале. - Інцидент був найважчим для нашої семирічної доньки, яка щосили намагалася зрозуміти обмін".

Друга сім'я, яка постраждала від помилки, також планує подати до суду, але залишиться анонімною.

  • Розлучені у дитинстві сестри вперше зустрілися після ДНК-тесту. Не знаючи одна одну, вони зробили однакові тату, а в їхніх смаках знайшлося безліч збігів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації