Лайм

Чекаємо на повернення Криму: сестра Софії Ротару спровокувала скандал у Росії

За словами Ауріки Ротару, родина чекає на деокупацію Криму

У Росії розгорівся скандал навколо інтерв'ю співачки Ауріки Ротару, рідної сестри Софії Ротару. У розмові про поїздки до окупованого Криму артистка заявила, що ні вона, ні її старша сестра вже кілька років не відвідують півострів - чекають на "кращі часи" та "повернення Криму".

Відповідний коментар YouTube-проекту DOROTYE викликав обурення та критику провладних російських знаменитостей. Зокрема, прихильників агресії Кремля стосовно України обурила заява Ауріки, що свій готельний бізнес в Криму Софія Ротару заморозила з тієї ж причини.

[Готель Villa Sofia] поки стоїть. Вони закрили все там, вілла не працює, - розповіла сестра артистки. - Стоїть до кращих часів, чекаємо на повернення Криму".

Чекати на реакцію довго не довелося, і першим на слова Ауріки Ротару відреагував продюсер Йосип Пригожин. Давній прихильник анексії Криму заявив, що сестри Ротару не відвідують Крим, бо бояться викликати гнів в Україні. А так званий "голова комітету парламенту з культури та питань охорони культурної спадщини" у Криму Михайло Волков взагалі запропонував позбавити Ротару звання почесної кримчанки.

Реакція самої співачки на інтерв'ю сестри залишається невідомою, Ротару його не коментує.

  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Софії Ротару під Києвом. Маєток артистки розташований у селі П'ятихатки, яке знаходиться по сусідству з улюбленим елітою Козином – селище включають до складу району Конча-Заспа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також