Лайм

Бенксі створив арт на вулиці Бристоля для зйомок серіалу - за сюжетом його зафарбував актор Крістофер Вокен

Серіал "Порушники" розповість про групу злочинців, які відбувають покарання та виконують громадські роботи

У Бристолі (Великобританія) знімають серіал "Порушники" (The Outlaws) з актором Крістофером Вокеном. За сюжетом зірка картин "Сонна лощина" та "Бетмен повертається" зафарбовує вуличні графіті, у тому числі й оригінальну роботу художника Бенксі.

Як пише The Guardian, вуличний художник створив графіті спеціально для зйомок серіалу - намалював фірмового щура та залишив свій підпис "Бенксі".

Крістофер Вокен та інші актори серіалу Фото: Gavin Bond/BBC/Big Talk/Four Eyes

"Порушники" режисера Стівена Мерчанта розповість про групу злочинців, які відбувають покарання, виконуючи громадські роботи. Одного з них грає Крістофер Вокен.

В одному з епізодів серіалу Вокен зафарбовує графіті на вулиці Брістоля, а коли помічає роботу Бенксі, запитує інспектора, чи потрібно її зафарбувати. На це інспектор відповідає, що всі без винятку малюнки мають зникнути.

Фото: Gavin Bond/BBC/Big Talk/Four Eyes

Фото: Gavin Bond/BBC/Big Talk/Four Eyes

  • Відому картину Бенксі, яку відразу після аукціону порізав шредер, продали за 18,6 млн фунтів стерлінгів. "Дівчинка з повітряною кулею" стала найдорожчою картиною Бенксі, яку продали "з молотка".
  • Читайте також наLime, як прихильники покійного суперника Бенксі зафарбували його нове графіті на стіні редінзької в'язниці. Суперництво художників почалося ще 2009 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє