Лайм

Настя Каменських записала дует із зіркою TikTok Василем Демчуком - слухаємо трек "Sorry 2"

Пісню назвали "саундтреком цієї осені"

19 листопада співачка Настя Каменських та TikTok-зірка Вася Демчук презентували спільний трек "Sorry 2". Разом із піснею вийшло також атмосферне mood video, зняте в осінньому лісі.

"Sorry - це пісня про прощання з минулим. Про пристрасть, яка палала між закоханими так сильно, що спалювала їх до тла. У цій пісні кожен із вас почує свою історію", - сказано в описі до ролика, опублікованому на YouTube-каналі NK.

Українські глядачі пам'ятають Васю Демчука на шоу "Співають всі". Хлопець прийшов на проект із піснею "Ніжно" Тіни Кароль, і підкорив серця суддів буквально з перших нот.

Потім музикант прославився у TikTok. Співак виклав у соцмережі фрагмент своєї ліричної пісні "Sorry", і вона стала суперхітом ще до офіційного релізу. Трек підкорив не лише його аудиторію, а й відомих артистів, серед яких була Настя Каменських. Співачка захотіла внести до пісні жіночу частину історії. Так і народився трек "Sorry 2".

Фото: instagram.com/demchukmusic

Слухачі із захопленням прийняли несподіваний фіт і назвали його "саундтреком цієї осені".

"Так легко, просто і без зайвих депресій, по-осінньому затишно, кайф", "Дуже атмосферна композиція для осені", "Просто саундтрек до осені 2021!", "Класна пісня, ніжна та така осіння. Класна колаба", - пишуть у коментарях під відео.

  • Раніше співак Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой), який підкорив слухачів своїм хітом "Гусі", випустив новий трек "Вишні". Разом із піснею вийшов і "сільський" кліп із українськими бабусями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита