Лайм

Які емодзі люди використовували найчастіше - рейтинг 2021 року

Як виглядає десятка смайлів-лідерів

2021-й добігає кінця, і всі починають підбивати підсумки. Оксфордський словник назвав головне слово року, а тепер сервіс Unicode представив рейтинг найуживаніших емодзі у світі. Судячи зі смайлу, що лідирує в топі, людям було дуже смішно.

Як сказано в блозі компанії, цього року люди найчастіше використовували емодзі "сльози радості". На другому місці – "червоне серце", далі йде смайлик, який "катається зі сміху". Топ-10 популярних смайлів у 2021 році виглядає так:

Десятка лідерів серед емодзі Фото: Unicode

У компанії відзначають, що у 2021 році топ-10 не сильно відрізняється від 2019-го (торік рейтинг не оновлювався), і в ньому лише одна зміна: на зміну смайлу "два серця" прийшло "обличчя з серцями" (8 місце).

За два роки в усьому рейтингу значно піднялися такі емодзі: "торт на день народження" (зі 113 місця на 25-те), "повітряна кулька" (зі 139-го на 48-е), "обличчя, яке благає" (з 97- го на 14-те).

  • У 2022 році в електронних пристроях з'являться емодзі вагітного чоловіка, мультирасовий потиск рук і безліч гендерно-нейтральних смайлів.
  • У 2020-му Apple ввів емодзі гендерно-нейтрального Санта-Клауса без бороди, а також варіанти весільної сукні та смокінгів для чоловіків та жінок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків