Лайм

Сім'я в Австралії залишила взуття на вулиці та пошкодувала - у ньому оселився шестиногий квартирант

Павук-мисливець зайняв порожній дитячий черевик

Австралія продовжує дивувати світ страшною живністю. Нещодавно величезний павук-мисливець заліз на міністра охорони здоров'я просто під час виступу, а тепер його "брат" оселився в дитячому черевику, який сім’я забула сховати від непроханих гостей.

Відео з павуком з'явилося на YouTube-каналі Viral Hog та вже зібрало тисячі переглядів. Не дивно, адже таке видовище не побачиш щодня.

"Ми живемо у крихітному фермерському містечку в районі Вітбелт у Західній Австралії. З кущів завжди з'являються моторошні повзучі комахи. Ми натрапили на цього величезного павука-мисливця в нашому сараї, і він дуже нас налякав, - розповіли автори ролика. - На відео павук виповзає зі шкільного взуття мого сина. Ми зберігаємо взуття на вулиці, і всі діти знають, що потрібно перевіряти його перед тим, як взутися!"

Павуки-мисливці із сімейства Sparassidae відомі як гігантські павуки-краби. У середньому розмах ніг у таких істот сягає 15 см, а довжина тіла - близько 1,8 см. Отрута павука-мисливця викликає місцевий набряк, біль, нудоту, прискорене серцебиття та інші неврологічні ефекти.

У коментарях під відео люди жартують про лякаючого квартиранта. "От що буває, якщо лишити взуття на вулиці". "Саме тому я ніколи не хочу відвідувати Австралію". "Австралія – континент, який завжди намагається вас убити!" - пишуть користувачі мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження