Лайм

Оля Полякова та Маша Єфросиніна дали поради, як зберегти пристрасть у довгому шлюбі

Знаменитості розповіли про інтимне життя

Оля Полякова та Маша Єфросиніна у YouTube-проекті "Взрослые девочки" не соромляться обговорювати особисте життя, включно з його найінтимнішими питаннями. У новому випуску шоу 37-річна співачка та 42-річна телеведуча розповіли, як їм вдається зберігати пристрасть у стосунках із чоловіками.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"У спілкуванні між чоловіком і жінкою, особливо коли хімія між ними вже закінчилася, і почалася рутина, має бути місце сексу. У переписці - обов'язково, - каже Полякова, яка одружена з бізнесменом Вадимом Поляковим уже 17 років. - Треба перестати ходити в піжамах вдома. Потрібно прибирати всі ці фізіологічні історії. Дуже багато людей, які починають жити разом, починають один при одному ходити в туалет, пукати. Це все табу, це так не сексуально! Ти в якийсь момент дивишся, і думаєш: "Це що, мій брат, син, батько?" Цього всього взагалі не повинно бути! Ми повинні постійно підтримувати трохи цей інтерес".

Оля Полякова з чоловіком та дітьми Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"З досвіду - несподіванка нам у допомогу. Займайтеся сексом несподівано, незаплановано, - радить Єфросиніна, чий шлюб із Тимуром Хромаєвим триває вже 19 років. - Рольові ігри. Моя улюблена - у знайомство. Ми стільки разів з Тимуром познайомилися, на 80 життів уперед. Гра у незнайомців - найпрекрасніша".

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Також зірки вважають, що комплекси - головні вбивці пристрасті і насолод. Маша Єфросиніна зізналася, що довгий час соромилася свого тіла, і це звело нанівець її інтимне життя та здоров'я.

"Поширений секс при вимкненому світлі у багатьох, всі соромляться, що він зараз побачить. Скільки б чоловіки не говорили, що їм начхати на розтяжки, обвислі груди або живіт, що вони взагалі не думають про це. Коли ми вели "Підйом", вставали о 4:30 ранку на майданчик, я так раділа, що у мене немає чоловіків і мені ніколи ходити на побачення, тому що треба рано засипати. У мене не було сексу 2 роки, злетіли всі гормони, я погладшала, зникли місячні, але я думала: "Зате можна ні перед ким не роздягатися", - розповіла ведуча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу