Лайм

Сонне кошеня щосили намагається не заснути - так виглядає перший робочий день після свят

Миле відео потішило користувачів мережі

Перший робочий день після новорічних свят може стати непростим випробуванням, адже людям доводиться посилено зображати бадьорість на робочому місці. Зовсім як єноту, що захропів, або маленькому кошеняті, який хоче спати, але все ж намагається тримати очі відкритими.

Смішне відео з пухнастим малюком стало вірусним у мережі, і багато користувачів впізнали у ньому себе. Кошеня сидить біля ніг господині, його великі сірі очі час від часу закриваються, а голову хилить убік.

"Це я сьогодні", - пишуть у коментарях. - "Виглядає зовсім як я напередодні Нового року... задовго до півночі". "Бідний малюк такий сонний".

Господиня тваринки розповіла, що її улюбленцю трохи більше місяця, і вона нещодавно забрала його з притулку. Після того, як кошеня звикло до теплого будинку, воно нарешті змогло спокійно заснути.

Коти - великі любителі подрімати, і сплять в середньому 15 годин на добу. Як правило, вони відпочивають більшу частину дня, а вночі найбільш активні. Така "розсинхронізація" з людиною пов'язана з тим, що коти - хижаки, а їхній мозок і тіло створені для того, щоб полювати вночі.

Фото: pixabay.com

Хоча наші коти одомашнені, вони, як і раніше, демонструють деякі риси поведінки диких побратимів, таких як леви та тигри. Оскільки полювання вимагає багато енергії, коти довго сплять, навіть якщо їхня здобич - це лише іграшка або клубок. За словами дослідників, близько 25% котячого сну - це глибокий сон, а решта 75% часу вони дрімають, не втрачаючи своєї первісної пильності.

Щоб зрозуміти, дрімає ваша кішка або міцно спить, поспостерігайте за її вухами. Якщо вуха тремтять і повертаються в бік шуму, ваш улюбленець може прокинутися будь-якої миті.

  • Цуценя показало акторський талант після "ляпаса" кота, і така гра заслуговує на собачого "Оскара".
  • Крихітний чихуахуа не захотів віддавати улюблений йогурт. У кумедному відео цуценя показало, що не готове ділитися ласощами навіть із господарями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil