Лайм

Мадонна показала всіх своїх дітей на щасливому сімейному фото

Зірка виховує шістьох дітей

На відміну від українських знаменитостей, які зимові канікули проводять у теплих країнах, Мадонна відпочиває у засніжених Альпах. 63-річна співачка вирушила у відпустку з усіма своїми шістьма дітьми та показала їх на одному сімейному фото.

Поп-зірка опублікувала в Instagram сімейний кадр, на якому позує поруч із біологічними спадкоємцями - 25-річною Лурдес та 21-річним Рокко, а також прийомними - 15-річною Мерсі, 16-річним Девідом та 9-річними близнюками Стеллою та Естер. На знімках також можна побачити бойфренда Мадонни – 27-річного танцівника Ахламаліка Вільямса.

Фото: instagram.com/madonna

Мадонна рідко ділиться в соцмережах знімками з усіма дітьми, тому ця публікація викликала захоплення у численних шанувальників співачки.

"Ви всі виглядаєте такими щасливими. Дякую, що поділилися з нами своїми фотографіями. Немає нічого кращого, ніж усі ваші діти разом з вами", "Така гарна сім'я", "У вас такі гарні діти", - пишуть фани у коментарях.

Фото: instagram.com/madonna

Старшу Лурдес Мадонна народила від кубинського актора Карлоса Леона. Рокко народився від другого чоловіка Гая Річі. У шлюбі з режисером вона усиновила Девіда - хлопчик потрапив у сім'ю з африканської країни Малаві, куди співачка досі регулярно навідується із благодійними місіями. Мерсі та дівчаток-близнюків Стеллу та Естер Мадонна також удочерила у Малаві.

Фото: instagram.com/madonna

Фото: instagram.com/madonna

Фото: instagram.com/madonna

Фото: instagram.com/madonna

  • Раніше дочка Мадонни у латексній білизні показала сміливий образ для модного шоу Ріанни. Лурдес Леон стала однією із зірок показу Savage X Fenty.
  • Мадонна відсвяткувала 63-річчя у компанії молодого бойфренда та дітей. Зірка влаштувала вечірку в Італії та показала фото зі свята в Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео